FRA ARKTIS TIL BORNEO

Lars Ostenfeld. Født 1969. Instruktør og fotograf. Har altid været fascineret af natur-historier, rejsebeskrivelser og film om landskaber og de mennesker der befolker eller bruger dem. Jeg er måske ikke den modigste mand på jorden. Men af hensyn til mine børn og fremtidige generationer drages jeg mod de fjerneste ødemarker for at finde den mest ekstreme natur og forstå den sammen med de bedste forskere.

Lige fra Afrikas røde ørken, Borneos grønne regnskov til Arktis hvide is. Jeg er nysgerrig på at lære mere om de uforudsigelige processer. Hvordan verden fungerer. Jeg ved ikke meget om hvordan naturen vil forandre sig i fremtiden, men jeg ved noget om kameraer, linser og dybdeskarphed, så det er det, jeg bringer: Mit kamera.

Jeg fortæller historier med mennesker og billeder. Udover mine film og tv-serier har jeg udgivet 15 bøger gennem Politikens Forlag, Alvilda, Carlsen og DR med egne fotos og tekst.

Kontakt for køb af fotos og interesse for foredrag.

Lars Ostenfeld